Esenyurt Yangın - Son Dakika Esenyurt Ta Yangin Apartmani Sardi 7 Kisi Kurtarildi Son Dakika Turkiye Haberleri / İhbar üzerine olay yerine çevre ilçelerden de olmak üzere çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Esenyurt Yangın - Son Dakika Esenyurt Ta Yangin Apartmani Sardi 7 Kisi Kurtarildi Son Dakika Turkiye Haberleri / İhbar üzerine olay yerine çevre ilçelerden de olmak üzere çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.. İstanbul esenyurt'ta 5 katlı bir apartmandan başlayıp yanındaki binaya da sıçrayan yangında 2'si çocuk 3 kişi dumandan etkilendi. Esenyurt, akşemseddin mahallesi'nde lojistik firmasına ait depoda yangın çıktı. #i̇stanbul esenyurt'ta bulunan lojistik deposunda yangın çıktı. Dumanların gökyüzünü kapladığı yangına çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesi devam ediyor. Sokak'taki bir lojistik firmasına ait iş yerinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Esenyurt'ta bulunan lojistik deposunda yangın çıktı. Esenyurt'ta bir lojistik firmasında yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın için olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambulans ekibi sevk edildi. İhbar üzerine olay yerine çevre. Çıkan yangında bodrumda mahsur kal.

Esenyurt Ta Binanin Catisinda Cikan Yangin Sonduruldu Haberler
Esenyurt Ta Binanin Catisinda Cikan Yangin Sonduruldu Haberler from foto.haberler.com
Esenyurt, akşemseddin mahallesi'nde lojistik firmasına ait depoda yangın çıktı. Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları i̇lke haber ajansı basın yayın san. Esenyurt'ta bulunan lojistik deposunda çıkan yangın sonrasında depo bir anda alevlere teslim oldu. Yangın binayı tamamen sararken, depodan yer yer patlama sesleri de geliyor. Sokak'ta bulunan lojistik firmasına ait depoda saat 12.10 sularında yangın çıktı. Ayrıca içeriden patlama sesleri geldiği. İstanbul esenyurt'ta 5 katlı bir apartmandan başlayıp yanındaki binaya da sıçrayan yangında 2'si çocuk 3 kişi dumandan etkilendi. Esenyurt yangın tesisatı aşağıdaki mesaj formunu kullanarak bize yangın tesisatı ve her türlü tesisat, mekanik tesisat işleriniz için ulaşabilirsiniz.

İstanbul esenyurt'ta bir fabrikaya ait depoda yangın çıktı.

Esenyurt belediyesi ekipleri lojistik firmasına ait bir depoda çıkan yangının söndürme çalışmalarına destek verdi. Esenyurt'ta lojistik firmasına ait depoda beyaz eşyaların tutulduğu kısımda yangın çıktı. Esenyurt, akşemseddin mahallesi'nde dhl fabrikasına ait depoda yangın çıktı. Esenyurt balıkyolu caddesi'nde 4 katlı bir binanın giriş katındaki mobilya mağazasında yangın çıktı. Esenyurt son dakikaesenyurtesenyurtta yanginesenyurt yangın son dakikaesenyurt'ta yangınesenyurt yangınistanbul yangınesenyurt son dakikaesenyurtesenyurtta y. Çıkan yangında bodrumda mahsur kal. Esenyurt'ta bir lojistik firmasında yangın çıktı. Yangından yükselen duman mahalleyi kaplarken olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Çok sayıda itfaiye ekibi esenyurt yangın söndürme çalışmalarında mücadele veriyor. Ekiplere destek sağlamak için esenyurt belediyesi'ne bağlı sağlık, zabıta ve temizlik personelleri de olay yerine. Ekipler, belediyeye ait tankerlerle itfaiye araçlarına su taşırken, yangından etkilenenlere de ilk müdahaleyi belediyenin sağlık personelleri yaptı. Esenyurt'ta bir lojistik firmasına ait depo da çıkan yangın 5 saat sonunda kontrol altına alındı. Lojistik deposu alevlere teslim olurken, yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor.

Yoğun duman çevre ilçelerden görünürken gökyüzü siyaha büründü. Esenyurt yunus emre mahallesi 296. Esenyurt son dakikaesenyurtesenyurtta yanginesenyurt yangın son dakikaesenyurt'ta yangınesenyurt yangınistanbul yangınesenyurt son dakikaesenyurtesenyurtta y. Ekiplere destek sağlamak için esenyurt belediyesi'ne bağlı sağlık, zabıta ve temizlik. Esenyurt balıkyolu mahallesi'nde bir iş yerinde yangın çıktı.

Esenyurt Ta Cikan Yangin Herkesi Ayaga Kaldirdi
Esenyurt Ta Cikan Yangin Herkesi Ayaga Kaldirdi from cdnr.yenicaggazetesi.com.tr
Gökyüzünün kaplayan dumanların çevreden de görüldüğü yangına ekiplerin müdahalesi devam ediyor. Esenyurt'ta lojistik firmasına ait depoda beyaz eşyaların tutulduğu kısımda yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çevre ilçelerden de olmak üzere çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Çıkan yangında bodrumda mahsur kalan 3 yavru kedi itfaiye tarafından dışarı çıkarılırken, kedilerden birisi öldü. Sokak'ta bulunan lojistik firmasına ait depoda saat 12.10 sularında yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangın bölgesinde zaman zaman patlama seslerinin de geldiği belirtildi. Çevre iş yerlerinde ve apartmanlarda oturanlar ise güvenlik amacıyla tahliye edildi. Esenyurt'ta bulunan lojistik deposunda yangın çıktı.

Adeta harabeye dönen fabrika drone ile havadan da görüntülendi.

İstanbul valiliği'nden yapılan açıklamada ise, 'çıkış sebebi henüz belirlenemeyen yangın, 39. Bakacak mühendislik a'dan z'ye tüm tesisat işlerinizde sağlam referansları, tecrübeli kadrosu, teknolojik ekipmanlarıyla küçük olsun veya büyük olsun tüm işlerinizi. Esenyurt son dakikaesenyurtesenyurtta yanginesenyurt yangın son dakikaesenyurt'ta yangınesenyurt yangınistanbul yangınesenyurt son dakikaesenyurtesenyurtta y. Sokak'taki bir lojistik firmasına ait iş yerinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları i̇lke haber ajansı basın yayın san. Yangın binayı tamamen sararken, depodan yer yer patlama sesleri de geliyor. Yoğun duman çevre ilçelerden göründü. İstanbul esenyurt'ta 5 katlı bir apartmandan başlayıp yanındaki binaya da sıçrayan yangında 2'si çocuk 3 kişi dumandan etkilendi. Sokak'ta bulunan lojistik firmasına ait depoda saat 12.10 sularında yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta lojistik firmasına ait depoda beyaz eşyaların tutulduğu kısımda yangın çıktı. Esenyurt yunus emre mahallesi 296. Çıkan yangında bodrumda mahsur kal. Esenyurt yangın tesisatı aşağıdaki mesaj formunu kullanarak bize yangın tesisatı ve her türlü tesisat, mekanik tesisat işleriniz için ulaşabilirsiniz.

Yer yer patlamalarında olduğu depoda yangınekiplerin müdahalesi sonrası söndürüldü. Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları i̇lke haber ajansı basın yayın san. İstanbul valiliği, yer yer patlamaların da yaşandığı yangının söndürüldüğünü. Çıkan yangında bodrumda mahsur kalan 3 yavru kedi itfaiye tarafından dışarı çıkarılırken, kedilerden birisi öldü. Çıkan yangında bodrumda mahsur kal.

Esenyurt Ta Kumas Fabrikasinda Korkutan Yangin
Esenyurt Ta Kumas Fabrikasinda Korkutan Yangin from www.sha.com.tr
Edinilen bilgiye göre, esenyurt akşemsettin mahallesi'nde bulunan lojistik deposunda saat 12.30 sıralarında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Ekiplere destek sağlamak için esenyurt belediyesi'ne bağlı sağlık, zabıta ve temizlik personelleri de olay yerine. Yoğun duman çevre ilçelerden görünürken gökyüzü siyaha büründü. Esenyurt'ta bulunan oto döşeme dükkanında yangın çıktı. Esenyurt'ta bulunan lojistik deposunda çıkan yangın sonrasında depo bir anda alevlere teslim oldu. Esenyurt, akşemseddin mahallesi'nde dhl fabrikasına ait depoda yangın çıktı. Esenyurt'ta lojistik firmasına ait depoda beyaz eşyaların tutulduğu kısımda yangın çıktı. Çıkan yangında bodrumda mahsur kalan 3 yavru kedi itfaiye tarafından dışarı çıkarılırken, kedilerden birisi öldü.

İstanbul'un esenyurt ilçesindeki bir depoda yangın çıktı.

Edinilen bilgiye göre, esenyurt akşemsettin mahallesi'nde bulunan lojistik deposunda saat 12.30 sıralarında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Ekiplere destek sağlamak için esenyurt belediyesi'ne bağlı sağlık, zabıta ve temizlik personelleri de olay yerine. İstanbul'da esenyurt, akşemseddin mahallesi 296. Esenyurt yunus emre mahallesi 296. Esenyurt bağlarçeşme mahallesi'nde 4 katlı bir aparmanın bodrum katında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Bildiğimiz gibi milasda ormanlık alanda çıkan yangın,kemerköy termik santralinde yangına neden oldu. Kısa sürede büyüyen yangın için olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambulans ekibi sevk edildi. Yangından yükselen duman mahalleyi kaplarken olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Dumanların gökyüzünü kapladığı yangına çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesi devam ediyor. Ayrıca içeriden patlama sesleri geldiği. Ekipler, belediyeye ait tankerlerle itfaiye araçlarına su taşırken, yangından etkilenenlere de ilk müdahaleyi belediyenin sağlık personelleri yaptı. Çıkan yangın sonucu, iş yeri kullanılamaz hale gelirken, o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Esenyurt yangın söndürme çabaları devam ediyor.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama